Автор
Христина Кирилова

Мъжът на Риана с първи думи след раждането

На 19-и май светът осъмна с новината, че най-богатата певица в света Риана и рапърът A$AP Rocky са станали родители за пръв път. И макар звездната двойка да запазва пълно мълчание по темата, отсъствието им от публичното пространство и слуховете, разпространени от западните медии, говорят достатъчно. Нещо повече - вече е известно, че първото дете на Риана е момченце.

В момента звездната майка и любимият ѝ вероятно се наслаждават на първите дни с мъничето си, но въпреки това, новините около тях не спират. А как ли е започнал романсът им? На този въпрос е отговорил самият рапър.

Двамата се запознали през далечната 2013 г. по време на снимките на клипа към песента Fashion Killa, но любовта помежду им не пламнала веднага. Дълго време Риана и A$AP Rocky били единствено приятели, преди да започнат романтична връзка. Преди да започне да се среща с рапъра, Рири имаше дълга връзка, но тя приключи като поредното разочарование за нея.

По време на интервюто, в което говори за началото на връзката си с певицата, A$AP Rocky говори и за това какъв баща би бил той, като подчертава, че ще се постарае децата му никога да не губят въображението си. Дори и когато пораснат. Той споделя още, че иска да отгледа децата си в непредубеден дух, а в заключение казва, че просто мечтае да бъде готин родител на готини деца.

Четете още: Най-легендарният жокей на века и любимец на Елизабет II си отиде на 86-годишна възраст