Автор
Люблена Папазова

Момче или момиче? Сузанита обяви пола на бебе №1

Сузанита, която вчера обяви, че чака първото си дете, явно ще превърне бременността си в индийски сериал. Няколко часа след като гръмна с новината, че ще става майка, щерката на Орхан Мурад съобщи в социалните мрежи, че чака момче. С нарочно заснето видео с торта със син крем и конфети в същия цвят, нереализираната певица отново привлече вниманието към себе си, видя Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

Тя бе за дълго изчезнала от социалните мрежи покрай престоя си в клиника за наркотици и покрай началото на бременността си, но явно се завръща ударно и ще инфлуенсърства като други прочути мами. Мнозина честитиха на едва 19-годишната майка радостната вест, но от бащата на Сузанита няма ни вест, ни кост.

Наскоро той се ожени и призна в интервю, че не поддържа никаква връзка с дъщеря си.Майка й пък намери любовта с чужденец. Марк, който също ще става баща за първи път, може да се похвали с добра спортна кариера. Преди месеци той се класира на седмо място на Европейската купа по хвърляния на копие. Славов е от Бургас и е на 27 години. Марк Славов се занимава професионално и с музика като продуцент.

"Винаги приоритетът ми е бил копието. Затова живея. Нищо друго не може да ми достави подобно удоволствие - прави сравнение българинът. - Ако ми сложат на една маса 1 милион долара и едно копие, ще избера копието, за да видя как лети над 83 метра", добавя копиехвъргачът.