След края на шоуто „Ергенът“ зрителите живо се интересуват дали фитнес гуруто Виктор Стоянов е започнал романтична връзка с усмихната брюнетка Александра Гърдева. Хора от обкръжението на Стоянов разкриват, че той наистина е срещнал любовта, но не и сред момичетата в „Ергенът“. Приятелката му е на 25 години, казва се Мария Тарашманова и се изявява като инфлуенсърка и влогърка.

View post on Instagram
 

Тя обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания. Прави впечатление, че те си харесват взаимно снимките в инстаграм, но според запознати все още не искали да се разкриват публично като двойка.

Ергенът изчаквал шумът около него да стигне и чак тогава да представи новата си изгора, отбелязва "Уикенд". Интересна подробност е, че влюбените са започнали авантюра още преди снимките на предаването, ала заминаването на Стоянов за Турция ги отдалечило. Той вече бил подписал договор и реклами с негово участие даже вървели по телевизията, така че нямало накъде да мърда.

Мария не била особено щастлива от този факт, ала се надявала, че Виктор ще си тръгне без дама, както и се случило впоследствие. Инструкторът бързо установил, че с победителката Капитонова нямат допирни точки, и се върнал при тръпката си Тарашманова, която го приела с отворени обятия. Мария подкрепяла с две ръце всяко негово начинание. Според запознати крехката блондинка била много внимателна и проявявала разбиране към Стоянов и внезапно връхлетялата го слава, а той имал нужда точно от такава жена до себе си.