С наближаването на лятото любовта е във въздуха - температурите стават все по-високи, а романтичните страсти – по-бурни и горещи.

А какво по-подходящо време за любовни ласки и знойни приключения от лятото. И за да бъде то наистина горещо и незабравимо, ето кои секс пози трябва да включите с партньроа си в репертоара от еротични игри през най-жаркия сезон на годината.

Изправена кучешка

Любимата кучешка поза, която позволява на вас и партньора ви да се наслаждавате на всякаква дълбочина на проникване, е добре дошла и през горещото лято, но с лека разлика. За да не залепвате един за друг от горещите ласки, притиснати в чаршафите, практикуването ѝ в изправена позиция ще ви донесе несравнимо удоволствие. Така, приложена, изправената кучешка поза ще внесе повече въздух, който ще циркулира около вас, внасяйки повече прохлада около телата ви.

Пеперуда

Пеперудата е вариант на мисионерската поза, при която жената лежи по гръб с партньора между краката си върху равна повърхност. Лятото е чудесен повод да се настаните с любимия си на нещо хладно и плоско като маса, плот или плочките на пода ви. Ако пък сложите краката си върху раменете на половинката си, може да идостигнете до наистина неизпитвана досега взривяваща възбуда.

Обърната ездачка

Тази страхотна позиция, при която жената е възседнала пратньора си, позволява не само той да се наслаждава на прелестната гледка пред себе си, но и на това телата на двамата партньори да се радват на много повече въздух около себе си и на свобода на движенията. Също като горните две тя намалява допирните точки само до най-важните. За да избегнете умората, може да облекчите малко натиска върху него, като се облегнете назад и се подпрете върху бедрата му. Открийте нови усещания, като разтворите колене или ги доближите още до тялото му.

Класическа лъжичка

Класическата лъжичка е изключително мързелива и носеща невероятни усещания. Това я прави особено подходяща за практикуване през горещите летни нощи. С минимум усилия можете да постигнете максимум удоволствие! Просто легнете на една страна, докато партньорът ви е зад вас и се наслаждавайте на страничното проникване.

Четете още: Помощ: Приятелката ми флиртува с всеки срещнат