Автор
Христина Кирилова

Не искате да знаете тези подробности: Адвокати, пари и дългове за милиони след делото на Джони Деп

Една от най-горещите теми през последните седмици несъмнено бе и продължава да бъде делото, което доказа, че и мъжете плачат, и мъжете могат да бъдат жертва на домашно насилие. Джони Деп, който доскоро несправедливо беше нарочен за "бияч на съпруги", днес отново е актьорът, когото всички обичаме. След тежка съдебна битка, най-накрая невинността му беше доказана и получи възмездието си, а Амбър...тя завинаги ще остане първата жена в Холивуд, която губи дело за домашно насилие.

След многобройните издънки на русокосата красавица в съдебната зала, актрисата продължи да настоява за правотата си и това проличава в изявлението ѝ след победата на Джони. Тя сподели, че е крайно разочарована от развитието на процеса и че загубата ѝ е не само нейна, но и на всички жени. Но ако трябва да бъдем честни, загубата си е изцяло нейна, особено финансовата. Припомняме ви, че тя дължи на Джони 15 млн. обезщетение, както и разноските по делото. Пари, с които тя определено не разполага, след като състоянието ѝ е оценено на 8 млн. долара. По тази причина адвокатът ѝ е категоричен, че ще следва обжалване за смъкване на сумата.

Фактът, че Амбър Хърд е изпаднала в немилост обаче беше умело използван от недоброжелатели, които създадоха сайт за набиране на средства в нейна подкрепа, който в последствие се оказа фалшив.

От друга страна, по време на делото, Амбър определено е живяла в лукс, като е наела ултра тузарска къща със собствен тенис корт, фитнес зала, кино и спа, за близо 23 хил. долара на месец. И въпреки че е съвсем очаквано холивудските звезди да обитават впечатляващи имения, към момента изглежда любопитно Амбър да го прави, след като официално бе заявено, че тя е напът да фалира заради изгубеното дело. За момента бъдещето на Амбър Хърд е неясно, актьорската ѝ кариера също е под въпрос. И дали наистина ще се стигне до обжалване, предстои да разберем.

Съвсем очаквано, това е проедният звезден миг за адвоката Камил Васкес, която с безкомпромисната си работа, успя да накара света и всички присъстващи в съда да видят истината, а именно, че Джони е невинен. И определението "бияч на съпруги" е нелепо определение за него. След поредната си победа в съда, Камил изживява апогей в кариерата си, като всички кантори в Холивуд са с широко отворени врати за нея, а предложенията дори за участия в предавания валят едно след друго. Въпрос на време е и на волята ѝ кое ще бъде следващото ѝ работно място, а за нея е истинска борба. Мнозина я определят като безмилостна акула, а фактът, че тя е от смесен произход и е жена, я превръща в още по-голям герой в индустрията.

След победата на Деп, се появиха и слухове, че Камил е новата любов на актьора, но те бяха бързо потушени, когато стана ясно, че Васкес има дългогодишен приятел на име Едуард Оуен. За Амбър пък се говори, че арабски шейх е готов да ѝ помогне с непосилното за нея финансово обезщетение, а условието е тя да стане негова съпруга. Предложението е било изпратено от богаташа като лично съобщение към актрисата в Инстаграм профила ѝ. То било гласово обръщение, в което той изтъква качествата си с думите:

"Амбър, откакто всички врати са затворени за теб, не ти остава нищо друго, освен да ме оставиш да се погрижа за теб. Забелязвам, че някои хора те мразят и тормозят, но за разлика от тях, аз реших да се оженя за теб. Нека Аллах ни благослови! Ти си истински дар, но хората не го оценяват. Аз съм много по-добър от този старчок, Джони Деп".

Не е известно каква е била реакцията на Амбър, но е факт, че в момента съобщението е доста популярно в мрежата.

Без съмнение победата на Джони в съда се оказа повратна точка в отношението към обвиненията в насилие над жени в Холивуд. Той е първият актьор, който успя да докаже, че е невинен, а сега научаваме, че много жени са оттеглили жалбите, които са подали за сексуално насилие. И ако досега течението MeToo създаваше страх в господата, тъй като всички дела до момента по темата с насилието, са били решавани в полза на жените, то след победата на Джони, светът разбра, че може да съществува и друга истина.

Четете още: Амбър Хърд 100 % ще обжалва, сигурна е, че ще спечели