Автор
Мария Здравкова

Пореден успех! Мария Бакалова влиза във вселената на Марвел с роля в "Пазителите на галактиката"!

Родната ни звезда в Холивуд Мария Бакалова влиза в киновселената на Марвел с ключова роля в третата част на „Пазителите на галактиката“. Българската актриса, която се прочу с ролята си в „Борат 2“, е част от звездния каст, в който влизат Зоуи Салдана, Вин Дизел, Крис Прат, Брадли Купър, Силвестър Сталоун. Режисьор на лентата, която ще се завърти по кината през май 2023 г., е Джеймс Гън.

Подробности около ролята на Бакалова, за която американските медии съобщават, че е ключова,и около сюжета, все още не се разкриват в духа на традициите на Марвел. А ето какво написа нашето момиче, която със забележителното си превъплъщение в дъщерята на Саша Барон Коен си спечели номинация за „Оскар“:

View post on Instagram
 

„Аххх... Аз съм най-развълнуваният и щастлив човек. Този проект ми беше най-трудно да пазя в тайна, но ето че той вече е тук. Джеймс Гън, благодаря ви, че ме направихте част от най-невероятното семейство, за което всеки мечтае. Вие наистина сте изключителен създател и за мен беше чест да работя с вас. Вашата визия, хумор и талант са от друга вселена.“

Гордеем се с Мария Бакалова и очакваме с нетърпение да я видим във филма!