Автор
Ева Григорова

Палаво момче на хоризонта: Кейт и Уилям се пошегуваха с поведението на принц Луи

4-годишният принц Луи определено се превърна в звездата на тържествата, които отбелязваха 70-тата годишнина от царуването на неговата прабаба кралица Елизабет II.

Интернет се изпълни с десетки снимки на мъника, който прави безценни физиономии, запушва ушите си по време на военния парад или прави “ку-ку” на своята своята майка. Милиони родители на палави малчугани по сета най-после си отдъхнаха, виждайки че и наследниците на трона имат правото да бъдат палави деца.

“Измина един фантастичен уикенд на празненства. За нас беше изключително специално да видим хората как празнуват заедно със своите семейства, приятели и близки.” - написаха Кейт и Уилям в своя профил в Twitter.

“Благодарим на всички, които дойдоха, за да изразят благодарността си към Кралицата и вдъхновяващите 70 години от нейното управление. “ - допълниха те.

В обръщението си херцогът и херцогинята на Кеймбридж не пропуснаха да се пошегуват и с поведението на малкия Луи: “Всички ние си прекарахме невероятно, особено Луи”.

Едни от най-запомнящите се моменти на малкия Луи бяха по време на парада Trooping the Colour, по време на който си запуши ушите, след това се разкрещя и не спря да прави забавни физиономии.

По време на съботния конкурс, пък Луи отново събра погледите на всички фенове на кралското семейство. На някои от снимките той се плези, затваря устата на майка си с ръка и отново прави смешни физиономии. В интернет се появиха и клипчета, на които сяда в скута на принц Чарлз, който пък се опитва да го успокои с подрусване.