Приятелка на Петканови предупреди Дани, че ще разкрие семейни тайни, ако не спре с глупостите

Бившата двойка - Александра и Даниел Петканови, продължава да буди интерес в медийното пространство. За разлика от бившата си изгора, Дани е по-активният в социалните мрежи.

Сега обаче близка приятелка на разтрогнатото семейство изрази публично разочарованието си от Лудия репортер. По думите на дамата поведението на Дани будело у нея чувства на недоволство и огорчение, отбелязват от Lupa.bg.

View post on Instagram
 

Повод за коментара ѝ станало изявлението на Петканов относно развода му с Алекс. Припомняме, че по-рано той разкри пред аудитоията си, че все още изпитва силни чувства към майката на детето си, но в нейно присъствие се чувствал подтиснат като мъж.

„Това ми е малко тормоз и реклама вече. Близки сме, моля ти се, вземи решение, защото имам и аз какво да кажа по темата вече като човек страничен наблюдател, който е бил до вас“, осъжда го семейната дружка, цитирана от изданието. Тя е категорична, че е много грозно от страна на Дани да дава обяснения пред цяла България как държи на жена си и я цени, а в същото време я зарязва сама с детето.

От своя страна последователи на Богданска смятат, че Петканов си прави реклами с тези изявления и се опитва да изчисти името си, правейки се на самарянин.
Самата Алекс пък неведнъж е споделяла, че не иска да се развежда и се е молила на Дани да намерят отново път един към друг.

View post on Instagram
 

Четете още: Галена показа убийствено тяло, фенове я сравниха с Джей Ло