Автор
Пепа Попова - Пепита

Как да носим широки панталони това лято?

Това лято предлагаме да заложите на комфорта и практичността, така че избирайте неща, с които ще се чувствате добре през целия ден. Широките панталони със спокойни кройка и силует, които няма да ограничават движенията ви и няма да създават дискомфорт, са сред фаворитите ни през толпия сезон. Освен това с широки панталони могат да се направят десетки модерни комбинации. Можете да “римувате” широки панталони с изрязани топове и сака, сякаш свалени от мъжкото рамо, да комбинирате панталони с ризи, тесни жилетки или копринени шалове. Ето няколко модерни идеи за стилизиране на широките панталони, които да опитате това лято.

С кроп топ и мъжко сако
Обемните широки панталони имат редица предимства: ако изберете естествен и деликатен материал, като лен или коприна, комфортът в жегата ви е гаратиран. Освен това, благодарение на широкия си фасон, те няма да ограничават движенията ви и ще скрият няколко излишни килограма в областта на бедрата. По примера на модния блогър Леони Хане, която е следвана от милиони последователи в Instagram, предлагаме да носите лежерен панталон с висока талия, съчетан със секси топ и мъжко сако.

View post on Instagram
 


С риза
Ако все още имате силуетни ризи в гардероба си, време е да се сбогувате с тях. Заложете на обемни ризи, сякаш взаимствани от гардероба на гаджето ви. Много по-лесно, отколкото си мислите, е да вместите такава риза в ежедневните си образи. Един от най-актуалните и модерни начини е да я носите с широки панталони. Можете да пъхнете единия край в панталоните си, да разкопчаете изцяло ризата си или да наметнете лек пуловер.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

С копринен шал
Една от тайните на Инстаграм звездите да актуализират гардероба си е да използват познати неща в нова интерпретация. Можете да носите любимия си копринен шал като топ в комбинация с широки панталони – резултатът ще ви хареса.

View post on Instagram
 


Total Look

Сред любимите стилистични прийоми на модерните момичета е използването на монохромни нюанси в ежедневните визии. Можете лесно да използвате този прост, но в същото време стилен трик във вашия капсулен летен гардероб. Всичко, от което се нуждаете, са широки панталони и сако или семпъл топ в същия цвят.

View post on Instagram
 

С жилетка за костюм
Това лято предлагаме да обърнете внимание на новата версия на бизнес облеклото, която съчетава широки панталони с елек. Любимите ни стрийтстайл звезди, сред които Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и Емили Райтаковски, вече пробваха модната тенденция. Опитайте и вие!