Автор
Весела Георгиева

Митко от "Фермата", който смени жената в едноименното шоу, наистина се разведе. Коя е новата му половинка?

Драматичен обрат претърпя семейният живот на Митко от „Фермата“, който участва и в друго риалити предаване „Смени жената“.

В момента по Би Ти Ви върви повторение на шоуто, в което партньорите се разменят. В него Митко Господинов участва заедно с Мая, с която са заедно още от гимназията.

View post on Instagram
 

Женени са от близо 20 години и имат две деца. „Толкова сме се напаснали заедно, че може би ни харесват донякъде и недостатъците, които имаме“ – споделя Мая, която работи в компания за кредитни карти в предаването, записано преди години, пише "Хотнюз".

Митко, който всички наричат Гуспата, е бивш полицай, но сега се занимава с организиране на тиймбилдинг събития.

View post on Instagram
 

Интересен е фактът, че докато на екрана той все още е със старата си половинка, в живота си има нова - младата Славия Иванова.

"През последните месеци ми се случиха много неща. Загуби, победи, разочарования, сълзи, радост, емоции, успехи и вяра в бъдещето", започна той под романтичната снимка. По думите му човек трябва да преследва щастието и любовта. "Срещнах човек, който ме промени и ме прие такъв какъвто съм днес - с всички мои недостатъци. Човек, който ме обикна и ме научи да бъда по-добър към всички и всичко. Днес тя притежава цялата ми любов, а аз ще направя живота й приключение. Обичам я, това е", написа в социалните мрежи риалити героят.

Още по-любопитно е, че последователите му не са успели да разберат, че жената от снимката е друга, не неговата бивша половинка, и коментират така: "Еталон за истинско семейство" и "Най-доброто семейство".

Колко ли неловко и неприятно се чувства бившата му?