Автор
Весела Георгиева

Повтаряйте си тези три мантри всеки ден и ще бъдете щастливи и успешни

Ако вярвате в себе си, можете да постигнете буквално всичко. Но има и нещо друго - по пътя към успеха и щастието можете да използвате силата на собствения си глас. Когато той звучи във вас и ви нашепва, че всичко е наред и вие можете да успеете, всички външни гласове са заглушени. И вие се зареждате позитивно.

Следващите три утвърждаващи фрази ще ви помогнат да вървите напред и да бъдете щастливи през целия си живот.

Действай сега! Отлагането е катоподвижни пясъци - кара ви да затъвате в неувереност и неуспех. Докато търсите извинение, накрая ще се сбогувате с мечтите си. Затова позволете на вътрешния си глас да ви мотивира – от ранни зори до късни вечери си повтаряйте, че това, което мислите, трябва да бъда направено сега!

Заслужавам това! Хората, които позволяват на мечтите да им се изплъзват, обикновено смятат, че не ги заслужават... Затова честичко си казвайте, че заслужавате най-доброто. Успехът не е нещо достижимо, успехът е нещо, което вие заслужавате.

Знам, че мога! Нали? Тогава какво ви спира да опитате? Повтаряйте си често, че можете. Без значение какво. И ще успеете. Оставете страховете в миналото. И вървете смело напред. Защото можете!