Автор
Woman.bg

Ето какво каза адвокатката на Джони Деп за химията между тях

Адвокатката на Джони Деп Камил Васкес, която се прочу с работата си по делото на актьора срещу Амбър Хърд, най-накрая коментира спекулациите за техните отношения.

Камил сподeли пред сп. People, че е нaясно с тези романтични слухове, но те са „100% лъжа“.

„Разочарована съм от факта, че някои медии се заеха да разпространяват новината, че взаимоотношенията ми с Джони, който е мой приятел и с когото работим заедно от четири години и половина, са неуместни и непрофесионални“, каза Васкес, която по целия свят заобичаха заради пламеннта й защита на актьора.

View post on Instagram
 

„Грижа ме е за клиентите ми и очевидно сме се сближили. Когато говоря в множествено число, имам предвид целия екип, а това включва и Джони. Освен това имам гореща кубинска и колумбийска кръв. Обичам да прегръщам всички. И не мисля, че в това има нещо срамно“, добави още адвокатката.

Васкес буквално обра всички точки с финалната си реч на делото.

"Ние ви молим да върнете живота на г-н Деп, да кажете на света, че г-н Деп не е насилникът, за когото мис Хърд твърди, че е, и да държите мис Хърд отговорна за лъжите ѝ. Доказателствата, представени в този процес, показват, че госпожа Хърд е насилникът", каза адвокатката в края на процеса.

View post on Instagram