Автор
Весела Георгиева

Ето го най-точният любовен хороскоп

Вижте какво са ви подготвили планетите за следващата седмица - от 20 до 26 юни, в любовен план.

Овен
Скъпи Овни, вие сте страхотни. Повярвайте в себе си и в това, което искате. Последвайте сърцето си и бъдете по-смели. Всичко хубаво тепърва предстои.

Телец
Скъпи Телци, очаква ви нещо наистина хубаво. Нещо ново, нещо романтично. И - бъдете готови за него. Защото, ако не го забележите, то ще ви подмине, а вие ще продължите да се оглеждате... Не забравяйте - щастието обича тишината. Не споделяйте много интимните си тайни с околните.

Близнаци
Скъпи Близнаци, съдбата и Вселената правят всичко възможно да ви зарадват през тази седмица. Обградени сте от любов, от слънце и усмихнати сърца. Да, сърца! И никой не може да ви отнеме това щастие.

Рак
Скъпи Раци, вие сте любов. Целите. Вашата грижовност и пълна липса на суета, вашата всеотдайност, няма как да останат невъзнаградени. Бъдете благодарни на звездите, защото те наистина ще изсипят в краката ви много приятни емоции.

Лъв
Скъпи Лъвове, не вярвате, че можете да обичате отново, нали? Но можете. И ще ви се случи. Толкова е хубаво и е толкова мило. Приемете комплиментите, приемете подаръците и допуснете чувствата в сърцето си. Няма да ви заболи. Ще бъдете щастливи.

Дева
Скъпи Деви, обичани сте, обичате, всичко върви по план. И най-накрая се успокойте. Няма да има драми, нито изоставени, само едно безоблачно, прекрасно лято. Насладете се на всичко, което имате и не гледайте назад.

Везни
Скъпи Везни, какво повече можете да искате? Просто се отпуснете. Бъдете мили, обичайте и спрете да мислите негативно. Имате нужда от по-строен план за бъдещето и може би точно сега е най-подходящият момент да го направите.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, трудно се доверявате, трудно допускате хора до себе си, но ще се наложи да го направите. Бъдете по-смели в мечтите си и в плановете за утре. Всъщност, очаква ви една прекрасно утре, доста по-различно от апокалиптичното, за което си мислите...

Стрелец
Скъпи Стрелци, колко повече искате да постигнете? Отпуснете се, пътешествайте, това поне ви прави щастливи. В любовта всичко е спокойно. Може би дори твърде спокойно, но пък вие така или иначе не сте по драмите.

Козирог
Скъпи Козирози, ако търсите нещо ново и вълнуващо, моментът не е подходящ. Отделете си време за партньора. Той скучае, докато вие пътувате по света без него. бъдете помили и споделяйте емоциите си с него.

Водолей
Скъпи Водолеи, животът е прекрасен, а вие плувате в свои води. И не, не гледайте встрани. Изневярата не е вашата силна страна, оставете я за други по-обиграни от вас зодии. Ако нещо във връзката ви куца, поговорете.

Риби
Скъпи Риби, плувайте, течението е във вашата желана посока. Намирате нови приятели, дори нов партньор. Не бързайте, обмислете всичко, преди да се впуснете в танц за двама.