Автор
Woman.bg

Принцеса Юджини показа, че е в отбора на Хари и Меган. Вижте как унизи Кейт

Принцеса Юджини предизвика истински скандал в кралското семейство с поведението си. Дъщерята на принц Андрю си позволи да публикува снимка в социалните мрежи от честванията за юбилея на кралицата, на която, според мнозина, тенденциозно е изрязана Кейт Мидълтън.

Голяма част от почитателите на кралското семейство са на мнение, че внучката на Елизабет Втора нарочно е премахнала херцогинята на Кеймбридж от фотоса.

А ето и поредицата от снимки, на една от които липсва Кейт:

View post on Instagram
 

"Тя просто е махнала Кейт от снимката, според мен тук всичко е очевидно", "Изрязала е снимката някак странно. Все пак се виждат косата и част от роклята", "Много умело е изрязала Кейт от снимката", „Тя просто не харесва Кейт. Тя е в отбора на Хари и това е напълно нормално. Но определено го е направила нарочно", гласят част от коментарите към поста на принцесата. В същото време други фенове я защитиха, като посочиха, че техническите възможности на социалните мрежи понякога не позволяват публикуването на твърде широки правоъгълни снимки изаради това Мидълтън липсва на снимката.

Теорията им се подкрепя и от факта, че Камила също не присъства на снимката.

Трябва да се отбележи, че преди бягството на Хари и Меган Евгения поддържаше топли отношения и с двамата си братовчеди. Как стоят нещата в действителност и дали "Мегзит" е причина да промени мнението си за Кейт Мидълтън можем само да гадаем.

View post on Instagram