Автор
Весела Георгиева

Ето я жената, която замени Джей Ло в сърцето на Алекс Родригес

Алекс Родригес трудно преживя раздялата си със сексапилната Дженифър Лопес. Всъщност доскоро още я преживяваше... Но ето че в сърцето му вече има нова любов. За това поне намекват снимките, появили се в някои медии. Те са от ваканцията на Родригес.

View post on Instagram
 

Коя е жената, изтрила образа на страстната Лопес?

Наскоро бившият бейзболист бе забелязан на почивка с група приятели в Капри, Италия, където се отдават на пълен релакс на луксозна яхта, пише Дир.бг.

От снимки, които компанията сподели във виртуалното пространство, става ясно, че Алекс вече не тъгува по бившата си, тъкмо напротив.

На един от кадрите се вижда, че между Родригес и Катрин Паджет, която е професионален бодибилдинг състезател, определено прехвърчат искри. Факт, който след това бе потвърден от папарашки кадри, показващи ги да се целуват на борда на яхтата.

View post on Instagram
 

Двойката бе уловена и да се забавлява до малките часове в едно прочутите нощни заведения - "Taverna Anema e Core", където освен танци, се бяха отдали и на... ласки.

View post on Instagram
 

Според чуждестранната преса нещата между Алекс и Катрин са сериозни, понеже блондинката вече се е запознала с дъщерите на партньора си. Няколко дни след началото на ваканцията им, момичетата са отишли при тях, за да прекарат известно време край морето.