Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, юли ви носи запознанство, което ще преобърне живота ви

Добре дошли в юли, скъпи Близнаци. Още в началото на този месец парите ще бъдат вашият фокус. Ако молбата ви за повишение или позиция не е одобрена, тогава е моментът да опитате отново. Домът ви също се нуждае от нови мебели. Това е подходящият момент да се съсредоточите повече върху външния си вид. Сменете гардероба, направете нова прическа. Не се страхувайте да се поглезите.

Юли е благоприятен за Близнаците по отношение на саморазвитието. Съветът към вас е да използвате това време с максимална полза за себе си. Втората половина на месеца ще предостави на въздушния знак възможности за самореализация и творчество.

Увеличените разходи изглежда създават някои проблеми за вашите финанси, така че по-добре бъдете нащрек по отношение на вашите пари и финансови задължения. Бъдете внимателни с финансите след 5 юли, тъй като Меркурий стартира в знак Рак. Комуникационната планета ще доведе до забавяне на плащането на сметки или заеми. По-добре си разгледайте бюджета, с който разполагате. На 10-и идват неочаквани новини, които са свързани със семейството ви.

Звездите ви съветват да преразгледате социалния си кръг и да съберете около себе си само доказани и позитивни хора. Проверете кои лица са се промъкнали в близкото ви обкръжение. Може би някои от „добрите“ приятели са до вас само заради определени облаги. Ще разкриете хора, които са се движили в сянка срещу вас. Вижте на това като възможност да изясните нещата.

Венера е в много добра позиция за вас през по-голямата част от юли, така че уменията ви ще бъдат засилени. Вие ще бъдете най-очарователният знак на месеца и точно тази енергия ще даде своите резултати през първите две десетдневки. Срещи или познанства в този период ще променят живота ви. Хората, които ще станат част от живота ви този месец, имат определена мисия, така че бъдете максимално отворени.