Автор
Весела Георгиева

Ох, сватба, ох кеф! Защо докато Благо Георгиев танцува щастлив, булката му гледа строго?

Една сватба разбуни през последните дни социалните мрежи. Ожени се бившият футболист Благой Георгиев. Той се врече във... "вечна вярност" на своята нова любима - Полина.

Сватбата бе във Велинград, града на булката, в ресторанта, собственост на нейните родители. За специалния ден Поли бе избрала два тоалета - пищна рокля с бюстие и изчистен модел без презрамки и с дълбока цепка.

View post on Instagram
 

Социалните мрежи буквално гръмнаха от коментари, когато снимките от купона се появиха в интернет пространството.

View post on Instagram
 

"И тази ще зареже", "Боже, как му се връзват тези жени", "Благо, това не е богоугодно", бяха само част от коментарите.

Самото парти си беше истински купон с всичките му традиции и салтанати, се вижда от видеото, публикувано от Атанас Лазаров. Имаше дори хвърляне на жартиер, който бе уловен от коафьора Асен Налбантов.

View post on Instagram
 

На всички обаче им направи впечатление, че докато във видеото Благо танцува щастлив и подскача от радост на дансинга, булката стои притеснена встрани и се усмихва едва, когато камерата я покаже в кадър...

Каква е причината за твърде сериозната физиономия на иначе щастливата Поли? Дали сериозният поглед се дължи само на булчински тревоги или има и нещо друго, което остава скрито за широката публика? Предстои да разберем...

А ние желаем от сърце много късмет и дълъг семеен живот на младото семейство!