4 зодии са готови да съблазнят шефа си в името на кариерата

Представителите на четири зодиакални знака имат най-голяма склонност да съблазнят човек на ръководен пост в името на личното си кариерно израстване. Вижте кои са те според астролозите:

Скорпион

Ако има зодия, която би направила всичко за постигане на лична изгода и удовлетворяване на свръхамбициите си, то това със сигурност е зодия Скорпион. Сред успешните ходове, на които са способни да заложат в стремежа си към върха представителите на този зодиакален знак, е и съблазняването на шефа. Някои Скорпиони са готови дори на изневяра, за да натрупат точки в кариерата и оправдават постъпката си с това, че правят това в името на благото на семейството си. С други думи, водени от страстта си към издигане в йерархията, Скорпионите губят всякакви скрупули и задръжки.

Лъв

Лъвовете имат изключително сериозно отношение към семейството и този факт често ги кара да бъдат готови на какво ли не в името на това да дадат най-доброто на себе си и близките си, та дори и да легнат в едно легло с шефа. Лъвовете се готови да преминат през огъня, за да направят половинката си щастлива. Но са готови дори и да изневерят, за да постигнат повишението, към което са се устремили.

Козирог

Козирозите са изключително отговорни и работливи. Колкото и да не го понасят, те дори са готови да се нагърбят с каторжнически труд в името на любимите хора. Именно заради това им качество, те са готови да пренебрегнат и най-висшите разбирания за морал, за да постигнат това, към което се стремят. Дори и това да им струва една или няколко нощи в обятията на шефа. Козирозите обаче обичат да се вживяват в ролите си и с лекота биха започнали сами да дърпат конците до такава степен, че да заемат поста на височайшата им половинка или поне да ѝ станат съдружник.

Стрелец

Хората, родени под тази зодия, не подбират средства, за да постигнат желаното. Наумят ли си нещо, те го правят, дори това да нарани хората, които обичат. Стрелците действат със замах и не се притесняват да споделят всичко, дори то да включва подробности и за интимната им връзка с шефа. Те вярват, че изграждайки близки интимни отношения с човек на ръководен пост, това ще ги изстреля на върха на кариерната стълбица, но и ще им спечели уважението на околните.

Четете още: Никой не подозира, че тези 4 зодии крият в себе си изключителна сила