Наскоро Тото отпразнува 31-ия си рожден ден, а неговата половинка Кристин качи любопитни кадри в Instagram по случая.

Танцьорката сподели снимки от семейно пътуване на неназовано място, а към поста написа: "Честит да си ми, че без теб не мога."

View post on Instagram
 

Тото и Кристин неочаквано станаха родители на второ детенце през настоящата година, а блондинката дори успя да скрие бременността си. Преди около 3 години блондинката го дари със син – Доминик, а от няколко месеца вече се радват и на второто си дете, момиченце.

Двойката упорито крие лицата на своите дечица, но споделиха снимка, на която се виждат бузките на тяхната дъщеричка, чието име също е мистерия.

View post on Instagram
 


Преди време Кристин сподели и възхищението си от Тото в ролята му на баща с думите: “Той винаги е бил, ще бъде и е там за теб - защото така правят татковците !

Бащите са рядко явление, те не са като сестрите, не са като майките, не приличат на нищо друго до което се докосваме през живота си. Обичта им се усеща толкова силно и необходимо, точно там, точно когато трябва, точно винаги ! Те са нашите силни и често мълчаливи герои, които няма да сдържат сълзите си на важните моменти, но през останалото време няма да пропуснат шанса да ни се подиграят за това и онова. Защото татковците имат онова уникално чувство за хумор, което винаги ни развеселява.

Какво всъщност е бащата? Той е една странна смесица от супермен, клоун, такси, мъдър съветник и шегаджия, който няма да пропусне да спомене, че онази пъпка на носа ти не се вижда само от самолет.”

View post on Instagram