Автор
Весела Георгиева

Бионсе - само по бижута и на... кон! Певицата пусна снимка преди излизането на новия албум

Певицата Бионсе сподели в социалните мрежи поразителна снимка, на която е почти гола, яхнала сребрист кон. Това се случва преди премиерата на новия албум на звездата "Renaissance", съобщи ДПА.

На снимката, за която се твърди, че е корицата на седмия солов албум на звездата, Бионсе е по сребърни бижута, увити около тялото ѝ, възседнала луминесцентна сребриста фигура на кон.

View post on Instagram
 

"Създаването на този албум ми даде пространство за мечти и ми позволи да избягам по времето, което бе плашещо за целия свят. Позволи ми да се почувствам свободна и настроена за приключения, когато се случваха малко неща. Намерението ми бе да създам безопасно място. Място, свободно от перфекционизъм и прекалено обмисляне. Място да крещиш, да се освободиш, по почувстваш свободата", написа изпълнителката.

"Renaissance" излиза на музикалния пазар след "Lemonade" от 2016 г., който бе съпроводен от 65-минутен филм.

View post on Instagram
 

В успешната си музикална кариера Бионсе има три албума, достигнали до върха на класациите, и пет сингъла, покорили върха на чарта във Великобритания.

Певицата, която е омъжена за рапъра и бизнесмен Джей Зи от 2008 г., се записа в историята, когато миналата година стана жената с най-много статуетки на церемонията на наградите "Грами".