Автор
Весела Георгиева

Ергенът Виктор вече не се крие - показа коя е дамата на сърцето му

Виктор Стоянов, който през последните месеци владее сърцата на дамите и за когото няколко красавици се състезаваха в ожесточена надпревара, вече не крие, че не е сам...

След като отрече, че има връзка с Алекс, която феновете на риалитото много харесваха, Виктор малко по малко свали гарда. И в медиите се появи информацията, че дамата на сърцето му е млада и красива блогърка, която пише за пътешествия.

Името на тази мистериозна дама е Мария Тарашманова. Явно на Мария вече й е омръзнало да чете небивалици по техен адрес и тя сподели снимка на стори в Инстаграм - с Виктор в гръб.

View post on Instagram
 

На кадъра двамата се намират в Дисниленд в Париж, а текстът към сторито е супер романтичен: "Имам теб, изкуството и Дисни. Ако това не е достатъчно, то тогава какво е?“. Двамата наистина са страхотна двойка, а хобитата им като пътуване и каране на мотори определено още повече ги сближават.

Мария публикува всичките си кадри в социалните мрежи с много закъснение, така че не е ясно кога точно двамата са били във Франция, пише vbox7.