Автор
Woman.bg

Камерън Диас, която стана майка на 47: „Сега трябва да живея до 107 години!“

„Сега трябва да живея до 107 години“. Това споделя за късното майчинство и предизвикателствата, които крие то, Камерън Диас, която стана майка на 47 години през 2019 г. По думите й натовареният й график като актриса от миналото не може да се сравни с тази нова фаза от живота й. „Да имаш семейство като млад е като всичко друго, което правиш, когато си млад, просто го правиш. Когато си на моята възраст, да се решиш на такава крачка е един осъзнат избор. Наистина трябва да положиш усилия за него“, разказва Диас.

View post on Instagram
 

Иначе късното майчинство е разкрило един цял нов и прекрасен свят за актрисата. Тя никога не е била толкова щастлива, признава самата тя. Телефонът й вече е пълен с детски филмчета и песни, което забавлява цялото семейство. А това да вижда погледът, изпълнен с безгранична любов, на детето й към баща му я изпълва с щастие.

View post on Instagram
 

Диас признава, че да прекарва времето с дъщеря си и да я гледа как всеки ден се променя е уникално преживяване. По думите на актрисата тя е отдала първата половина от живота си на професията и на обществото и сега е време да се посвети на себе си и малкото си съкровище Радикс. Историята на Диас вдъхновява и дава надежда на милиони жени по света, които имат проблеми със зачеването. Атрисата и мъжът й години наред се опитват да имат дете, докато щастието най-накрая им се усмихна.