Шакира, която наскоро сложи край на връзката си с Жерар Пике, явно превъзмогва раздялата по-лесно, отколкото предполагаха всички. Горещата певица бе забелязана да сърфира с нов мъж край плажовете на Кантабрия в Испания. 45-годишната колумбийска певица за пореден път показа безупречната си фигура в черно-червен неопренов костюм. Колумбийката се наслаждаваше на слънцето и водата в Испания в компанията на двете си деца Саша и Милан.

View post on Instagram
 

Феновете обаче бяха доволни да видят, че Шакира изглежда щастлива и във форма въпреки сътресенията в личния й живот. Свежият вид на лицето й накара мнозина да се запитат дали красавецът до нея не е новият ѝ любим? Предстои да разберем.

Една от най-сладките звездни двойки се разпадна преди около месец. Оттогава се спрягат какви ли не версии за края на връзката между горещата певица и футболиста. Докато за най-разпространената причина се сочи трети човек, а именно жена, с кяото Пике е имал връзка, то не липсват и спекулации, че двамата са имали финансови проблеми и Шакира е отказала да даде заем на бащата на децата си.