Автор
Кристина Кирова

Дори и Ванга се е страхувала от тях: Тези 3 зодии са под закрилата на висши сили

Знаете ли, че пророчицата Ванга не е искала да общува с представители на определени зодии? Тя дори се страхувала от тях и дори не се вълнувала нито от статута им в обществото, нито от финансовото им състояние. Те просто нямали щастието да бъдат приети от нея или поне такива твърдения се появиха в онлайн пространството. Ванга смятала, че хората, родени под тези три зодиакални знака, са опасни и притежават особена сила, а някои от тях са склонни дори към жестокост. Ето кои са те:

Лъв

Говори се, че според Ванга, Лъвовете имат способности на ясновидци и било трудно да бъдат "разчетени". Тя смятала още, че представителите на тази зодия разполагат с огромна сила, която обаче не умеят да управляват, а енергията около тях е истински хаос. Затова и техните положителни черти се превръщат в отрицателни. Лъвовете са силни и амбициозни, но когато не получат, това което желаят, са склонни към разрушителни действия. Те са харизматични, но крайно обидчиви и дори една обикновена шега може да ги накара да изпратят опустошителен поток от негативна енергия.

Скорпион

Според Ванга, Скорпионите имат "защита от висша сила". Какво точно означава това, тя така и не пояснила, но когато ѝ се налагало да се срещне с представител от тази зодия, след това ѝ трябвало много дълго време за възстановяване. Пророчицата била категорична, че е много трудно да прочете мислите на Скорпионите, както и да види съдбата им. Сякаш имало нещо, което ѝ пречело да погледне в бъдещето на тези хора. Тя твърдяла още, че хората, родени под този знак, притежават дарбата да хипнотизират и манипулират другите. Те дори омагьосвали без никакво усилие. Не е тайна, че също така Скорпионите са пълни с противоречия, но са изключително целеустремени и много от тях заемат ръководни длъжности още в младите си години. Те са харизматични и определено умеят да използват слабостите на другите, за да постигнат целта си.

Риби

Ванга била убедена, че Рибите също имат дарбата да предсказват бъдещето. Много от тях притежават и други необичайни способности, а пророчицата ги избягвала заради прекалено мощната им енергия. Тя вярвала, че Рибите нямат нужда от напътствия, защото и сами можели да усетят какво ще им се случи занапред. Представителите от тази зодия са добри психолози и са много отдадени на приятелите си, но враговете им обикновено си плащат солено, тъй като те са способни на коварство и притежават невероятна сила срещу опонента си.

Четете още: Никой не подозира, че тези 4 зодии крият в себе си изключителна сила