Автор
Антония Дамянова

Живият Кен стана за смях с нелепата си походка (Видео)

Неестествените форми на Живия Кен, който впоследствие се превърна в Барби, отдавна са обект на присмех на хейтърите. Този път обаче той пръсна мрежата от смях с поредния си видео пост.

Много звезди увеличават бюста си или напомпват задните си части, но не до такава степен, каквато наблюдаваме при този човек. Като добавим и факта, че вместо да прескочи до близката фитнес зала, или да се довери на здравословна диета, предпочита да легне под ножа и да си отстрани долните си ребра, картинката е ясна. Родриго Алвес, както е истинското му име, не познава граници. В резултат на почти стоте си пластични операции Живия Кен днес изглежда като същинска гротеска.

View post on Instagram
 


Не така обаче мисли Алвес, който иска да го наричат Джесика. Той обожава невероятно формите си. Смята, че се е превърнал в истинска красавица и не се уморява да се сравнява с Барби. Наскоро дори организира тематична фотосесия.

Но е трудно другите да оценят усилията му да подобри външния си вид. И тялото, и лицето на Кен-Барби сега изглеждат по-скоро плашещи, отколкото привлекателни. И със сигурност – напълно неестествени. "Против всички закони на природата", отсичат хейтърите.

View post on Instagram
 

След някои от най-новите операции на Кен дори му стана трудно да ходи. Поради огромния бюст и не по-малко впечатляващите му задни части, той просто не може да запази равновесие. Особено в тясна рокля и високи токчета. С едно от последните си ревюта предизвика смях дори сред феновете на звездата (да, има и такива).

View post on Instagram
 


Припомняме, че последните операции на Кен включваха повдигане на лицето и шията и промяна на формата на долната челюст. Следващата операция, за която Алвес "точи зъби", е трансплантация на женска утроба, за да забременее.

"Дори и да струва милион паунда, ще намеря начин да го направя. Искам дете със собствени гени и кръв. Имам замразен биоматериал откакто бях мъж, за да мога да го използвам за IVF. Ще се чувствам пълноценна, ако мога да родя. Искам да имам цяло поколение деца и мечтая да ме наричат мама", споделя той пред списание Closer миналата година.

View post on Instagram
 

Четете още: Тя се преструвала на мъж 30 години, за да отгледа детето си сама