Автор
Веселина Петрова

Яна Маринова до болка откровена след провокативен въпрос

Яна Маринова, която често споделя своите лични преживявания в социалните мрежи, мотивира последователите си с нещо много лично, което сподели.

View post on Instagram
 

"Често ми се случва да ми кажат "Леле, каква амбиция - Как ходиш в гората по толкова!? Или - Как не се спираш да правиш това или онова, не се ли изморяваш!?! Винаги се изненадвам, особено когато ми задават този въпрос за нещо, което обожавам да правя. И да, изморявам се, но с такава умора, от която очите светят, а нощем заспивам уверена, че утрешният ден ще бъде още по-добър. Без кофти чувството, че съм оставила в себе си неизползван потенциал или постигнатият успех е само късмет.", откровеничи актрисата.

View post on Instagram
 

"Нали имам само един живот, как да го пропилея за нещо, което радва някой друг, но не и мен!? Как да прекарам часове на софра в еднотипни разговори, вместо да прочета или изгледам някоя, уникална по рода си история!? И как да не търся хора, които ме изпълват с възхищение и отговори на стотиците въпроси, които неспирно занимават ума ми!?"

"За мен логиката е проста, поради личен опит - другото беше адски скучно и неприятно за живеене ", категорична е Маринова.