Автор
Антония Дамянова

Антония Петрова стана мама за втори път, кръсти детето на съпруга си (снимки)

Антония Петрова стана мама за втори път. Щастливата новина съобщи самата тя с пост във Фейсбук преди минути. Заедно с краткото съобщения тя публикува и уникални снимки от семейната им ваканция, от която фамилията се завърна месеци преди раждането.

"На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков - син (Ив Батинков)! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на др. Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа!

Ти си нашият Ангел-закрилник, др. Чорбова! Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло-старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина!" написа Антония.

Разбира се, поздравленията под поста на миската валят със скоростта на светлината, а ние ѝ желаем да е една щастлива майка, защото това е достойно и е радост за всяка жена.