Автор
Ева Григорова

Ето я порасналата Сури: На кого прилича повече - на Том или на Кейти?

Миналата седмица папараци щракнаха Сури Круз два пъти в Ню Йорк.

16-годишната тийнейджърка обикаля град със свои приятелки, а заедно посещават интересни локации. Сури бе щракната с цветна рокля в комбинация с джапанки, както и с бледо сини панталони и бял потник.

View post on Instagram
 


При една от разходките си тя посети магазинът на Хари Потър в Голямата ябълка, който предлага различни виртуални преживявания, свързани с популярната поредица, както и бар с коктейли от книгата и дори сладолед.

Фотографите заключили, че на фотосите много приличала на популярната си майка - 43-годишната Кейти Холмс. Други пък твърдят, че младото момиче по-скоро напомня за супер звездния си татко Том Круз.

View post on Instagram
 


Съвсем наскоро той навърши 60 г. и отбеляза празника си по време на Гран при на Великобритания. В момента Том Круз прекарва голяма част от времето си именно в Англия, където снима последната част от “Мисията невъзможна”.

View post on Instagram
 


В медиите често се появяват твърдения, че Том не е виждал Сури от повече от 2013-та година, а причината за това е, че дъщеря му не е последователката на сциентологията - сектата, която всъщност стана повод за раздялата между Круз и Кейти Холмс.