Автор
Теодор Муховски

Да си майка никога не е било лесно: Рени още страда по големия си син

Фолк дивата Рени отбеляза пълнолетието на големия си син Борис с тъга. Тя отправи пожеланията си в социалните мрежи, като си личи, че е депресирана от това, че не може често да го вижда. Както е известно на широката публика от две години Борис остана да живее при баща си - Борис Пилософ. Изпълнителката неведнъж е споменавала, че според нея в решението си да не е с нея големият ѝ син е повлиян от татко си.

View post on Instagram
 

А ето какво пожела Рени на порасналия си син:

"Бъди такъв, какъвто аз съм те възпитала - джентълмен, мил, внимателен и обичлив! Запомни, че в живота си ще имаш и хубави, и лоши моменти. Аз ти пожелавам хубавите да са много повече. И когато един ден станеш родител, тогава сигурно ще можеш да ме разбереш, че мисията на един родител не приключва с това само да е източник на доходи, а да изгради достойна личност! Знам, сега съм неразбрана, но винаги съм водена от грижовност и обич! Изживей пълноценно мечтите си и бъди достоен човек!"- И завърши с: "Ти ще си моето дете завинаги и моята любов и загриженост никога няма да угаснат! Пропуснатите мигове заедно няма как да се наваксат и празнотата завинаги ще е там! Желая ти попътен вятър, мое дете! Обичам те безкрайно!"

View post on Instagram
 

Тя мечтае синът ѝ отново да се върне при нея, а нейните приятели я окуражават, че това ще се случи. Но на Рени ѝ е много мъчно за пропуснатите години и буца е заседнала в гърлото ѝ.

Четете още: Жълта шпионка Ново 20: Сузанита защити Марк, който изтри от профила си