Меган Маркъл се забърка в пореден скандал. На херцогинята на Съсекс явно ѝ е писано да живее в непрестанна конфронтация със света. Като се започне с конфликтните ѝ сблъсъци с кралското семейство, премине се през раздорите с баща ѝ и сестра ѝ, та се стигне до драмите ѝ и в професионалните ѝ ангажименти. Нека да припомним, че Netflix също започнаха да недоволстват, че тя и принц Хари не се стараят достатъчно с проектите си.Новият скандал отива в посока на не кого и да е, а на собствения ѝ избраник на сърцето – принц Хари.

Изглежда, че в последно време нещата между тях не вървят гладко.Меган заподозряла съпруга си в изневяра, съобщава анонимен източник пред Express. Причината за ревността се оказали пикантни съобщения в телефона на принц Хари. Маркъл открила, че любимият ѝ комуникирал с мистериозна непозната, която се обръщала към принца с романтични съобщения.

От чата в телефона му Меган разбрала, че съпругът ѝ е поканил момичето на среща. Това преляло чашата и херцогинята вдигнала луд скандал на невярната си половинка, твърди източникът.

„Меган се страхува от това как ще изглежда скандалът с измамата“, допълва той през медията.

А дали твърденията за изневяра имат нещо общо с реалността, или са лъжа, предстои да разберем.

Четете още: Принц Хари "може да поиска извинение" от кралското семейство. Плъзна слух, че с Меган живеят разделени