Автор
Веселина Петрова

Ето от кои зодии са най-богатите мъже в света

Списание Forbes често публикува класации на богатите хора. Ако обаче проверите кога са родени те, ще видите, че мъжете с възможности са от няколко зодии. Кои са те?

Везни

Страхотна новина за Везните – най-много милионери има именно сред тях. И в това има известен смисъл, ако вземем предвид тяхната адаптивност, перфекционизъм и манията им за постигане на баланс. Везните изглеждат създадени за успех. Един от най-известните и успешни милиардери, чиято зодия е Везни, е Ралф Лорън.

Козирог

Козирозите също са в челните редици на богатите. Сред представителите на тази зодия, които не си знаят парите, е Джеф Безос. Човекът, който стои зад "Amazon", е най-богатият милиардер в света. Той притежава и две от класическите черти на Козирога - издръжливост и амбиция.

Рак

Раците са известни с това, че са много интуитивни. И явно точно тази им интуитивност им помага в бизнеса. Рак е самият Илон Мъск, човекът който притежава Tesla и SpaceX.

Скорпион

Основателят на Microsoft, Бил Гейтс, е Скорпион. А това означава, че е смел, решителен и креативен. Тези черти със сигурност стоят в основата на доста успешно създадени бизнеси и финансови империи.

Овен

Лари Пейдж, основателят на "Гугъл", е част от групата на овните. Казват, че представителите на този знак са напористи, добре организирани и оптимисти. Звучи сякаш имат идеалната рецепта за успех.

Телец

Телците са стабилни, интелигентни и склонни към упорит труд. Все черти, които помагат много по пътя към успеха. Марк Зукърбърг, собственикът на "Facebook", "Instagram" и "Whatsapp" е Телец. Упорит, работлив, но и много земен в личен план.

Близнаци

Близнаците са известни със своя гъвкав ум, черта, която е доста важна, ако искаме да успяваме в света на бизнеса. Те се адаптират бързо, лесно преживяват загубите и бързо намират нови пътища, по които да вървят, ако старите са проблемни. Наследникът на "Walmart", Джим Уолтън, е от зодия Близнаци.