Автор
Христина Кирилова

Иди ми, дойди ми: Мария пуска нова песен? (снимки)

Изглежда, че Мария никога няма да се раздели със сцената окончателно. И макар няколко пъти тя да се отказва и завръща в музиката през последните две години, тя не спира да изненадва феновете си.

Такъв е случаят и с последните сторита на фолкдивата, в които тя недвусмислено заявява не само, че е готова да зарадва почитателите си с нова песен, но и да направи участие. В публикациите Мария отправя запитване към последователите си дали биха искали ново парче от нея и среща на живо вероятно на клубната сцена.

Отговорите от феновете ѝ са повече от категорични, като някои от тях гласят: "Да, време е кралицата да се завърне", "Ооо, да, на 1000%, ти си най-добрата. Липсваш ни", "Това сънуваме всеки ден", "Иска ни се и още как" и много други в същия дух.

Очевидно певицата се е затъжила за сцената, макар и да заяви категорично преди време, че сега се е посветила изцяло на личния си живот и няма намерения да бъде толкова активна, каквато е била винаги. И явно съпругът ѝ Мирослав ѝ дава зелена светлина за изяви и нови проекти и я подкрепя напълно.

Четете още: Ето защо се разделиха: Зоран заменил Силвия с участничка от "Сървайвър"?