Азис и Меди пускат днес дует, а часове преди излизането на новата песен се скараха публично. Поводът – изказване на по-младия, че може да пее по-добре от баткото, с когото бе много близък преди две години.

В разгара на ковид кризата двама чалгари бяха като залепени един за друг, пише Hotnews.bg. Меди, който е готов на всичко, за да успее в попфолка, бе пробутван от Азис за участия по кръчмите на морето през кризисната 2020 година, когато заведенията бяха затворени за дълго време. Азис обаче уговаря собствениците на дискотеки по морето да наемат Меди, който бил съгласен да весели подпийналите гости на кръчмите срещу едва няколко стотачки на вечер. Тази схема проработва и цяло лято Меди обикаля заведенията по морето. Меди заедно с Деси Слава бяха гости на Азис в онлайн концерта му, който събра завиден брой публика пред мониторите. Самият Азис не спираше да хвали Меди в социалните мрежи. „Настръхвам целият, като слушам Меди! Той е уникален!“, ласкаеше го костинбродския певец, който рядко си позволява такива четки за конкурентни изпълнители.

View post on Instagram
 

За кратко в последните дни двамата го играха врагове, явно пак с цел реклама на новото парче, което пускат днес вечерта. На въпрос на феновете кой кого би надпял, ако направят дует, Меди отсече: „Разбира се, че аз“. „Само в мечтите ти, моето момче“, отвърна Костинбродският славей. Почитателите на Азис не пропуснаха да го разпитат за отношенията му с Меди. „Нямам такива“, коментира той. В стори в Инстаграм изпълнителят на „Хабиби“ уточни, че е получил „над хиляда въпроса“ за по-младия си колега. „Вие мислите ли, че това момченце е пораснало толкова, че да има дует с Азис?“, попита още той.

View post on Instagram