Автор
Весела Георгиева

Две известни дами се хванаха за косите: спорят коя е с едни гърди по-напред!

В родното шоубизнес пространство се разразява страхотен скандал. Две дами спорят спорят чии гърди са по-големи. Това са Кристин Каменова и Джулиана Гани, пише „Телеграф“.

Според запознати, спорът е излишен, защото първото място явно се държи от Андреа Иванова, по-известна като българското Барби, която дори обяви, че ще кандидатства за Гинес.

View post on Instagram
 

Кристин стана известна като момичето с гърди на кредит. Кандидатствала за потребителски кредит от 20 000 лв. и след като била одобрена, направила първата си операция. Първите й импланти били от 520 кубика, но това било максималното количество, което можело да бъде поставено като за първи път. Джулиана Гани пък има около 1000 кубика, пише още "Телеграф".

„Аз гърди имам в изобилие, но все нещо е недостатъчно“, оплаква се Кристин. И добавя, че е много критична и се стреми към перфектна визия.

Тя проучила всички възможности, за да увеличи отново бюста си. И направила втора операция, на която подменила 520-кубиковите импланти с почти двойно по-големи. За втората корекция нямало нужда от кредит, тъй като разходите щяла да поеме родителката.

Сега Кристин се хвали с по 1000 кубика във всяка гърда. Преди операцията тя разкрива, че новите импланти са поръчани специално за нея.

“Поръчахме ги от чужбина - най-висок клас. Когато сложиш 1000 куб. силикон, те ще тежат като 500, ще са по-леки“, споделила Каменова.

Новият бюст на Каменова не се харесал на Гани, която отвръща на удара.

View post on Instagram
 

„Аз съм жената с най-големи гърди в България. Кристин лъже. Тя няма повече силикон от мен“ - спореше Джулиана. И дори обвини Каменова, че опитва да си прави реклама на неин гръб. Джулката няколко пъти е споделяла, че би увеличила гърдите си още, но не можела да открие лекар, който да се реши да направи интервенцията, защото криела рискове за живота и здравето й.