Автор
Христина Кирилова

Мария крие развода с Мирослав, ето го доказателството (снимка)

През последните дни усилено се говори, че фолкдивата Мария е напът да развали и третия си брак. Слуховете, че секси миньончето е пред развод, се появиха изненадващо само половин година, след като влюбените гълъбчета си казаха "Да", като неизвестни източници споделиха, че двамата се скарали по време на почивката си в Гърция. Причината за скандала така и не научихме.

View post on Instagram
 

Факт е, че от тогава Мария не е публикувала постове с Мирослав, което е необичайно за нея, тъй като преди това буквално заливаше профила си в Инстаграм с романтични кадри с него. Последната им обща снимка е от 11-и юни, а след това съпругът на Мария буквално изчезна от следващите ѝ публикации. Самата тя до момента не беше коментирала информацията, но очевидно слуховете, които заляха мрежата и вероятно множеството въпроси, които е получила от феновете си, я подтикнаха да даде отговор на въпроса дали с Мирослав ще се развеждат.

За целта Мария публикува снимка, която обаче датира от зимата и е очевидно, че съвсем не е актуална. На нея двамата са в самолета напът за поредната си почивка, а Мария е сложила ръка на главата си и се готви за кратка дрямка. С този кадър обаче фолкдивата показа, че от слуховете за развода получава главоболие. Фактът, че тя публикува стара снимка, за да опровергае информацията, че с Мирослав са разделени, вероятно още веднъж подсказва, че всъщност слуховете са си чиста истина.

Четете още: Две известни дами се хванаха за косите: спорят коя е с едни гърди по-напред!