Автор
Кристина Кирова

Шампанско и сълзи: Бен Афлек се разплака на медения месец с Джей Ло (снимка)

Със сигурност не е лесно да си съпруг на Джей Ло и да се разплачеш в разгара на медения ви месец в Париж изглежда, че е съвсем в реда на нещата. Или поне, ако си Бен Афлек.

Откакто възродиха любовта си преди около година, Бен и Джейнифър са просто неразделни. Преди дни двамата изненадаха света, като сключиха брак тайно, а в момента са на романтично пътешествие в Париж, където са забелязани многократно на вечери на свещи и да водят сладки разговори по пейките в парковете. А снощи Бен е забелязан в твърде емоционално състояние от папараците. По време на поредното им любовно рандеву, актьорът е избухнал в сълзи, а Джей Ло грижовно го е прегърнала.

Това се случи, докато двойката вечеряше в известен ресторант, който е с невероятна гледка към Айфеловата кула. В края на вечерята беше изненадана с торта с бенгалски огън, вместо свещи, но защо всичко това приключи със сълзи от страна на Афлек, не е известно.

Факт е обаче, че Бенифър (както вече е известна двойката) изглеждат по-щастливи от всякога и буквално не могат да свалят ръцете си един от друг. Според приближени до двойката, Дженифър и Бен най-накрая, след пауза от почти 20 години, са се преоткрили като сродни души и съюзът им е изключително силен.

В момента двамата планират втора, много по-мащабна сватба, която се очаква да се състои до края на лятото.

Четете още: Защо Паулина Порижкова не си боядисва косата и спи на една страна