Автор
Весела Георгиева

Крие ли незаконна дъщеря Цеца Величкович?

Младата сръбска чалга звезда Марина Вишкович е дъщеря на известната Цеца Величкович. Говори се, че Марина и Анастасия, която е дъщеря на Цеца от Аркан, си приличат като сестри близначки.

Оказва се, че набедената за наследница на Величкович, е близка приятелка на семейството, пише "България днес".

Марина и Анастасия отричат тази любопитна новина. А съвсем наскоро Вишкович публикува следния пост в социалните мрежи: "Да, сестри сме. Цеца ме е родила преди Велко и Анастасия. Била е още много млада, искала е да прави кариера, вместо да сменя пелени. И ме е дала на жена на име Гордана“.

View post on Instagram
 


Тази уж невинна "шега" прикова вниманието на фенове и медии. Първо, всички медии публикуваха поста. А след това Марина използва няколко хапливи израза, свързани с кариерата на Цеца, което звучи наистина правдоподобно.

Младата Марина често ходи на почивка със семейство Ражнатович, което допълнително създава съмнения за родствената й връзка с голямата сръбска звезда.

Още в началото на кариерата си Цеца е наричана „детето чудо на сръбската музика”. Израснала в патриархална среда. От малка имала желание да стане певица и родителите и нямали нищо против. Единственото им условие било да поддържа добрия си успех в училище. Паралелно с музикалните си изяви, Цеца учи във ветеринарно-медицински техникум.

View post on Instagram
 

Тогава едва ли предполага, че ще се омъжи за лошото момче Желко Ражнатович, известен като Аркан. Когато се влюбва в него, той е женен. но любовта надделява.

От брака им се раждат две деца - Анастасия и Велко.

View post on Instagram
 

Желко Ражнатович е убит на 15 януари 2000г . в хотел „Интерконтинентал” в Белград. Два куршума в тила и един в слепоочието не оставят никакъв шанс на „командира”. тя е била с него миг преди стрелбата.
„Ще плача за теб през остатъка от живота си. Трябваше да си отида с теб”, гласи некролога подписан от Цеца Величкович след смъртта на Аркан. Години по късно Цеца му посвещава покъртителната балада „Пиле”.

Днес Цеца има нова любов - с доста по-младият от нея

В началото на август сръбската звезда ще пее на родното Черноморие. И всеки сам ще може да я попита за това дали историята с незаконната дъщеря е вярна...