Автор
Ева Григорова

И пак е приказно красива: Щракнаха Анджелина без капка грим и по пижама! (снимки)

Анджелина Джоли бе щракната от папараци на летище Хийтроу в Лондон, заедно с 18-годишния си син Пакс.

Брюнетката бе облечена в доста любопитна дреха за пътуване: пижама. Актрисата и хуманитарист демонстрира как точно можете да превърнете нощното облекло в дреха подходяща за деня, съчетавайки я със сандали Valentino и авиаторски слънчеви очила. По лицето на красавицата нямаше и капка грим, а нейните почитатели не пропуснаха да коментират, че красотата ѝ определено не се дължи на макиажа.

Джоли не е единствената звезда, която напоследък се е появила в пижамата като ежедневно облекло. Селена Гомес наскоро избра пижама на Louis Vuitton, за нейна поява в Париж, докато рекламираше Rare Beauty.


В скорошно свое интервю за Harper’s Bazaar, Анджелина разказа какво влияние имат върху нея децата ѝ.

„Децата ми оказват влияние върху всеки аспект от това коя съм аз“, каза тя. „В момента, в който станете родител, животът ви вече не е ваш. Вие не знаете какво е „ти“, всъщност вече не става въпрос за вашия живот и за това искате да бъдете модел за подражание за тях - своето най-добро аз.” - каза тя.


Джоли добави, че когато се съмнява в себе си, отива при децата си за съвет. „Когато имам съмнения и не знам коя съм, сядам с тях и усещам, че ме познават повече, отколкото всеки друг“, каза тя. „И тогава виждам себе си и колко добри и интересни хора са те, всички са много силни личности и мисля, че не мога да бъда единствено лоша, не може да съм забъркала голяма бъркотия.“