Автор
Кристина Кирова

Мръсни номера: Ето как Мария си върнала Мирослав, след като го изгонила 4 пъти

Фолкдивата Мария винаги е била известна, а и самата тя неведнъж е споменавала гордо в интервюта, че е абсолютна фурия в любовта. И никога не е оставала без мъж до себе си.

Очевидно дори и бракът ѝ с Мирослав, за когото твърди, че е мъжът на живота ѝ, не може да я смири и тя е готова за ответен удар, ако нещо се обърка. Или поне така се говори през последните дни, след като в мрежата изтекоха слухове, че само половин година, след като се омъжи за трети път, вече е пред развод.

View post on Instagram
 

Факт е, че мълвата се разнесе точно след завръщането на съпрузите от Гърция, където се твърди, че са се скарали, а от тогава Мария не е публикувала общи кадри с любимия си в мрежата. А знаем, че в днешно време това е сериозен знак. Друг факт е обаче, че секси миньончето не е коментирало слуховете за раздяла и дори направи опит да ги прекрати, като публикува стара снимка с Мирослав, но бързо беше разконспирирана.

Сега се говори, че тя е успяла да изглади различията си с Мирослав и двамата отново са щастливи заедно. Оказа се обаче, че подобно сътресение се случва за 4 пъти от началото на връзката им, а когато се стигне до такава ситуация, Мария прилагала един и същ номер, с който винаги си връщала мъжа.

View post on Instagram
 

Според неизвестни източници, фолкдивата винаги триела общите снимки, след това започвала да звъни на различни мъже, за да докаже, че във всеки момент може да намери заместник на половинката си, а за финал - заплашвала, че ще се върне на сцената. И тази тактика проработвала всеки път, включително и сега, което докарвало Мирослав до прибягване към заеми, за да успее да ѝ угоди. Във фолк средите от година се обзалагат колко ще продължи този брак на Мария, като според най-големите оптимисти ще се задържат около 2-3 години.

Ние пък ѝ пожелаваме наистина да е открила любовта на живота си въпреки всичко да бъде с Мирослав. Защото любовта накрая винаги побеждава, нали?

Четете още: Ваня Щерева коси двора на Катето Евро по секси бельо (снимка)