Автор
Кристина Кирова

Кой е виновен сега? Златка първа изневерила на Джизъса

След като Благой Георгиев изненадващо се раздели със Златка Райкова и почти веднага сключи брак с по-младата от него Полина, плеймейтката дълго време беше в ролята на жертва на любовно предателство. Изглежда обаче, че май блондинката първа е сложила рога на Джизъса и съвсем не е била толкова "прецакана" от него.

Наскоро се заговори, че Златка редовно изневерявала на Благо, при това с различни мъже. Правела го скришно, но уви - средите са малки и подобни неща се разчуват бързо. Запознати твърдят, че гримьорът Цецо Андреев често покривал Райкова пред бившия футболист и помагал да не се разбира за предателството ѝ.

View post on Instagram
 

Оказа се, че Златка се запознала с настоящата си половинка Карен още в началото на годината, когато беше официално обвързана с Благой, но това съвсем не ѝ пречело да започне отношения с него, разбира се, скришно от бащата на детето ѝ. Георгиев обаче разкрил аферата на любимата си и бързо я заменил с Полина. В момента той е щастливо женен, докато Райкова по-скоро била напът да бъде изглъгана от Карен, тъй като според някои, единствената причина той да е обвързан с нея, е да покаже висок стандарт на живот, какъвто всъщност няма.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани най-накрая призна дали е бременна (снимка)