Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес сте невероятно съблазнителни

Време за преосмисляне на живота и изчистване от натрупаната негативност.

Овен – Използвайте енергията си, за да вземете разумни решения. Луната ви насърчава в това. Звездите ви съветват по-малко да общувате и да не флиртувате. В любовта трябва да избягвате недоразумения.

Телец – Ще имате възможност да използвате всички ресурси, с които разполагате, за да се справите с неочаквана ситуация. Хармония царува в дома и двойките преминават през отлична фаза. Възползвайте се от всеки момент.

Близнаци – Късметът днес ще ви се усмихне в нещо. Намаляващата Луна ви освобождава от това, което ви притеснява. Доверете се повече на партньора си и не хранете глупави подозрения. Ревността убива всяка връзка.



Рак – Луната ви приканва да се отпуснете и да се радвате на живота. Правете всичко, което ви харесва. Проблемите започват да избледняват и нещата да се нареждат. Денят може да ви донесе романтични моменти и силни емоции. Пазете сърцето си от силни вълнения.

Лъв – Влиянието на Луната ви прави неустоими и загадъчни. Шансът може да ви се усмихне и да получите радост. Възможно е началото на нова любов за вас, която може да дойде в живота ви като светкавица.

Дева – Луната днес ви тласка право към успеха. Бъдете търпеливи със себе си и с хората около вас. Днес звездите ви носят вълнуващи моменти, възползвайте се от добрите влияния и се наслаждавайте на партньора си.

Везни – Вие сте под защитата на звездите и всичко, което правите, ще бъде успешно. Ще бъдете привлекателни, съблазнителни, чувствени и връзката ви ще бъде изпълнена със страст. Луната усилва вашата чувственост и еротичност.



Скорпион – Добрата планетарна обстановка допринася за това, че някой много специален човек може да се появи в живота ви, за да го изпълни с радост. Луната премествайки се във вашия знак, ще ви помага да получите това, което искате.

Стрелец – Възможно е да се появят трудности, но вие ще съумеете да се справите предизвикателствата и с трудните неща. Посветете останалото време от деня на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора.

Козирог – С постоянство и упоритост ще можете да постигнете целите си. Ако има нещо неясно, то ще се реши във ваша полза. Денят е пълен с изненади. Може да се получи малко объркване, но после всичко започва да се нарежда.



Водолей – Луната ви помага да се отърсите от лошите мисли и да гледате по-оптимистично напред. Започвате продуктивен цикъл и е важно да оставите зад себе си старите страхове от миналото и да се отворите към настоящето с повече свежест, особено ако сте започнали нов етап в любовния си живот.

Риби – Ще бъдете изпълнени с хармония, което несъмнено ще благоприятства взаимоотношенията ви. Вашият сантиментален живот ще бъде вълнуващ и много интензивен. Благодарение на Луната, никой няма да ви устои днес.