Автор
Woman.bg

7 признака, че домът ви е обитаван от зли сили

Демон, вещица, зъл дух, призрак, полтъргайст – това не са просто имена на филми на ужасите, те са част от реалния ни живот – или поне хората със свръхестествени способности са сигурни в това. Ето какви съвети дават екстрасенсите по темата.

Грешката на много хора е, че не вярват в злите сили и подценяват влиянието им. Но всички енерго-същества, обитаващи дома ви, могат да ви причинят редица неприятности.Така че бъдете бдителни, вслушвайте се в интуицията си и се пазете. Има седем основни признака, по които можете да разберете, че в жилището ви има неканен и неприятен гост.

1. Липса на уют

Започвате да се чувствате ужасно неуютно у дома, без никаква причина ви се иска по-често да сте навън, все по-трудно ви е да се връщате вкъщи, сякаш нещо невидимо ви отблъсква. Роднините и близките също не бързат да ви дойдат на гости, а животът ви се изпълва с негативни емоции и безпочвени караници между членовете на семейството.

2. Нарастващо чувство за страх

Да стоите вкъщи става не просто неприятно, но и плашещо. Имате чувството, че някой постоянно ви следи, шепне ви нещо на ухото, тропа с врати и чекмеджета, включва посред нощ микровълновата печка или телевизора, свири на пиано и дори говори.

3. Изгубени вещи

Напоследък все по-често се усещате, че никога не можете да намерите това, което ви трябва, в нужния момент. Вещите сякаш потъват в дън земя, макар че вие ясно си спомняте, че сте ги оставили някъде. Не сте изгубили навика си да слагате вещите на местата им, но те продължават да изчезват.

4. Сънища

Усещането, че става нещо странно, не ви напуска и насън. Сънувате непознати хора и места, където никога не сте били. Как е възможно това? Нали сънищата са ехо на нашата памет? Може би някой се опитва да ви каже нещо чрез тези видения?

5. Необясними звуци

Чувате странни звуци. Глухи стъпки, скърцане, шумолене, шепот, смях, плач. Това също е признак, че домът ви е обитаван от нещо невидимо.

6. Умиращи цветя

Стайните растения не се прихващат, безпричинно и внезапно изсъхват, колкото и старателно да се грижите за тях.

7. Котката го вижда

Дори и домашните любимци се държат странно – гледат в нищото и проявяват страх и агресия, сякаш виждат нещо или някого там.

Ако това се случва във вашия дом, преди всичко не се самонавивайте излишно. Може би просто сте се преуморили и имате нужда от една хубава почивка. А всичките прояви на негативна енергия вкъщи се „лекуват“ с излъчване на позитивна енергия. Влагайте я във всичко – в мислите, емоциите и действията си. Щом пропъдите мрака от главата и сърцето си, домът ви също ще стане по-светъл.