Автор
Ева Григорова

Сутрин или вечер? Кога е най-доброто време за секс при различните зодии?

Оказва се, че влиянието на звездите засяга не само темперамента, но и сексуалните предпочитания на всеки зодиакален знак.

Някои хора изпитват най-силно желание за интимни ласки сутрин, други пък са обхванати от страст след залез слънце. С помощта на астролозите успяхме да научим представителите на кои зодии предпочитат утрото за секси и кои – вечерта?

Вечер и светлина на свещи: Везни, Риби, Козирог

Всяка от тези зодии знае много добре какво е добър секс и как да го достави на партньора си. Те обичат да се наслаждават максимално на романтиката – цветя, сладкиши, комплименти... Сексът при тези зодии е изпълнен с нежност и чувственост, защото те наистина искат да доставят на половинките си несравнимо удоволствие. За тях идеалното време за секс е вечерта, когато знаят със сигурност, че ще си прекарат страхотно с любимия, необезпокоявани от телефонни обаждания и други дневни грижи.

По всяко време: Овен, Телец, Скорпион

Най-страстните зодии и идеални любовници! Мощната привлекателна сила на тези знаци им позволява да влияят на противоположния пол като магнит. Много от представителите на тези зодии имат нужда от редовен физически контакт, с лек нюанс – трябва да има искра и взаимно съгласие!

За тях времето на деня или сезонът нямат особено значение, когато искат да се отдадат с цялото си същество на половинката си. Те са готови на всичко, за да доставят на любимия удоволствие по всяко време на денонощието.

В екстремна ситуация и не само: Водолей, Стрелец, Лъв

Ако за едни колата е средство за придвижване, то за други тя е средство и за ново сексуално преживяване. Любителите на сексуални експерименти определено ще се интересуват от представителите на тези знаци. Те ще се радват да се качат на покрива или да го направят в самолет. Така че за тях сексът посред бял ден е в реда на нещата.

С любим човек и в хижа: Рак, Дева, Близнаци

Най-верните и предани партньори ще се радват да направят това навсякъде, най-важното – с любимия човек. За разлика от любителите на експериментите, те са склонни към по-чувствен секс, но всичко зависи от фантазията. Най-интелигентната зодия Близнаци например обича да говори не само за книги, култура или спорт, но и за секс.

Чувствайте се свободни да обсъждате всякакви въпроси и желания с представителите на тези знаци. Не се изненадвайте, ако вашият любим ви каже, че е най-склонен към близка комуникация по изгрев слънце. Просто главата му е премълнена с най-различни мисли мисли, че в часовете, които са по-близо до нощта, може вече да му бъде по-трудно да „изплува“ и да премине на романтична вълна.

Четете още: 4 зодии, с които наистина се живее лесно