Автор
Woman.bg

Първият мъж на Оливия Нютън-Джон я напуска заради детегледачката

Първият брак на Оливия Нютън-Джон, която почина в понеделник след дълга борба с рака, е завършил с гръм и трясък. Звездата от „Брилянтин“ е била съкрушена, след като първият й съпруг Мат Латанци я изоставил заради детегледачката им.

Актрисата срещнала танцьора, който бил с 11 години по-млад от нея, на снимачната площадка през 1980 г. Тя била на 32, а той на 21, когато през 1984 г. се оженили. Дъщеря им Клои се родила две години по-късно. Бракът им започнал да куца, след като през 1992 г. Оливия за първи път се сблъскала с тежката диагноза рак на гърдата.

През 1993 г. двойката наела детегледачката Синди Джесъп да им помага в грижите за детето и тя бързо станала част от семейството. Младото момиче било съпричастно със съдбата на семейството и дори обикаляло с тях и благотворителната организация на Нютън-Джон страната, за да разпространява идеите за профилактика на гърдите. Скоро актрисата започнала да има съмнения за взаимоотношенията на мъжа й с детегледачката, които се потвърдили, и през 1995 г. двамата се развели. Латанци се оженил за Синди през 1997 г. – той бил на 40 г., а тя – на 28 г. Двойката се разделя десет години по-късно през 2007 г.

„Мисля, че нашият брак така или иначе щеше да приключи. Развръзката обаче дойде по-скоро заради рака и това беше добре“, признава приживе Оливия Нютън-Джон.

Актрисата споделя, че раздялата е била болезнена, но двамата са се разбрали да се опитат да запазят приятелски взаимоотношения заради дъщеря си.

View post on Instagram
 

Латанци се жени и трети път, като третата му съпруга Мишел също е диагностицирана с рак през 2014 г. Сега тя е в ремисия. След смъртта на актрисата третата съпруга на Латанци отдаде почитта си към Оливия с пост в социалните мрежи, като написа, че светът е изгубил икона.

View post on Instagram