Автор
Кристина Кирова

Усмивки от старите ленти: Ваня Джаферович пусна снимки от първото си море с Евгения преди 13 години

Ваня Джаферович и съпругата му Евгения са една от най-вдъхновяващите популярни двойки, а любовта, която споделят един с друг сякаш е неизчерпаема. И макар двамата да са заедно вече цели 13 години, връзката им определено издържа теста на времето.

Поредното доказателство за това е една от последните публикации на футболиста в мрежата. Той умили феновете с няколко кадъра от първото си море с Евгения и ѝ поднесе публично невероятно обяснение в любов:

"Преди 13 години в Лозенец. Първото ни море с Жени. Млади и влюбени, аз с грозна прическа и сребърен ланец около врата, а тя… красива
Поглеждайки назад във времето и връщайки се обратно към сегашното, осъзнавам, че няма нищо по-смислено в живота от любовта. Тя е движещата сила и нещо, което ни кара да живеем наистина.

Усмивките, погледите, прегръдките, целувките, спомените, а даже и сълзите, стават незаменимата част от нашата същност и остават завинаги.
13 години по-късно съм щастлив човек. Щастлив, защото осъзнавам, че имам всичко в този непредсказуем живот и силно вярвам, че най-доброто тепърва предстои.
Volim te ljubavi moja!
P.S Мисля, че сега имам по-хубава прическа… поне".

Към днешна дата Ваня и Евгения изглежда са все така влюбени, както и преди 13 години.

Четете още: Анелия и Емилия може да не се харесват, но дъщерите им от Коко Динев са като две капки вода (снимки)