Автор
Христина Кирилова

Седмица след катастрофата: Почина актрисата Ан Хечи

Седмица след тежката катастрофа, Ан Хечи е починала тази вечер. Актрисата беше хоспитализирана минути, след като се блъсна в двуетажна къща в автомобила, но въпреки светкавичната реакция на пожарната и на бързата медицинска помощ, шансовете ѝ за живот бяха нищожни.

Новината, че звездата вероятно няма да оцелее, беше съобщена тази сутрин от семейството ѝ, които благодариха на всички, които са се помолили за Ан, както и на екипа от лекари, които направили всичко възможно тя да оживее. От изявлението стана ясно, че тежката мозъчна травма от катастрофата е несъвместима с живота и че животоподдържащите ѝ системи ще бъдат изключени, след като мозъчната ѝ дейност спре напълно и след като бъде проверено дали органите ѝ са годни за дарение.

"Днес загубихме нашата ярка светлина, най-добрия и радостен човек, любяща майка и верен приятел", гласи съобщението за смъртта на Ан.

"Винаги ще я помним като личност, която отстояваше своята истина и ни даряваше с любов и приемственост. Ще ни липсва безкрайно много, но тя ще продължава да живее чрез прекрасните ѝ синове и с ролите, които остави след себе си".

Ан Хечи катастрофира на 5-и август, а причината за жестокия удар по официална информация е шофиране след употреба на алкохол и кокаин.

Хечи става известна през 90-те години с филми като „Дони Браско“ (1997), „Вулкан“ (1997), „Шест дни, седем нощи“ (1998) и „Завръщане в Рая“ (1998).