Май наистина е имало бой: Тита си показа счупените пръсти (снимка)

Тези дни гръмна слуха, че певицата е насилвана от приятеля си Недко - ММА боец. Макар звездата да мълчи за случилото се, ето тази снимка издаде, че инцидент наистина е имало.

С два превързани пръста се пусна Тита. За певицата тръгна слух, че се е разделила с гаджето си, след като двамата се скарали и той я контузил. Говореше се, че точно двата пръста на певицата са пострадали. Сега снимките навеждат на мисълта, че това е точно така.

View post on Instagram
 

Здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която доскоро е ходела с гипс, писахме тези дни. Не е ясно как се е стигнало до големия скандал и каква е била причината, но двойката не е заедно от около месец. Христина Христова, както е истинското име на певицата, вече е свободна жена. Тези дни тя извади и нова песен, която е дует с друга тийн фурия - Биляниш.

View post on Instagram
 


Отдавна се говори, че връзката на Тита и Недко куца. От доста места се чуваше, че младежа бил с доста буен характер и непрекъснато изпадал в ревниви драми. Популярността на нежната му половинка била като болест за здравеняка и ето, че в даден момент той си е изпуснал нервите и е оставил най-лошия си отпечатък върху любимата, пише Hotnews.bg