Автор
Христина Кирилова

Прекрасни новини за състоянието на Сашка Васева

Сашка Васева, която мина през безмилостни премеждия със здравето си последните месеци, изглежда че вече се подобрява значително. Днес научихме много добри новини от Германия, свързани със състоянието ѝ, а именно че вече може да се обслужва сама, което доскоро изглеждаше почти невъзможно.

Певицата вече е изписана от санаториума, в който лекари и сестри бдяха над нея денонощно и където я посещаваха психолози, за да запазят психическото ѝ състояние. След месеци мъчителни интервенции и манипулации, изгледите за бъдещето на Васева са изключително положителни. В момента тя е в дома на съпруга си Христо Бакърджиев в Германия, като изпитва огромно желание да се прибере в България и да пее отново на сцената.

View post on Instagram
 

Според информацията, подадена от него, тя искала да се завърне още през август, но състоянието ѝ все още изисква тя да бъде близо до лечебното заведение, в което бе приета в края на миналата година преди да ѝ направят животоспасяващи операции.

View post on Instagram
 

Сашка Васева изпитвала умора и слабост, но всеки ден тя питала кога ще се прибере в България. Изглежда, че този момент вече не е далеч. Лекарите пък дават огромни надежди, че зрението на певицата ще се завърне.

Четете още: Вижте първата снимка на Алекс Богданска в Инстаграм!