Автор
Woman.bg

Враждата продължава: Меган и Хари отново кацат на Острова, но няма да се видят с Кейт и Уилям

Меган и Хари отново ще посетят Великобритания в началото на септември, но засега нямат никакви намерения да се срещнат с Уилям и Кейт. Двойката ще бъде в Манчестър за международен форум, който събира млади лидери от целия свят, като на херцогинята на Съсекс се пада честта да произнесе встъпителната реч на събитието.

Според източници, близки до кралското семейство, обаче среща с херцозите на Кеймбридж не се предвижда в програмата им. Британските издания посочват, че двамата братя не са се виждали лице в лице от миналото лято, когато заедно откриха статуя на покойната си майка – лейди Даяна.

Ако Меган и Хари отседнат в имението си във Фрогмор, те ще са буквално на пет минути пеша от новия дом на Кейт и Уилям, които в момента са в процес на преместване от двореца Кенсингтън. Явно и децата на двете двойки няма да се срещнат, тъй като херцозите на Съсекс не възнамеряват да вземат наследниците си по време на пътуването.

Повече от очевидно е, че след Мегзит двете семейства не са в топли отношения. Меган и Хари за последно бяха на Острова за платинения юбилей на кралица Елизабет, по време на който не получиха привилегията да бъдат до монарха на балкона по време на честванията. Те не се срещнаха лично с почти никого от кралската фамилия, като роднините им, включително Кейт и Уилям, дори не уважиха рождения ден на малката Лилибет.