Автор
Ева Григорова

Емил Конрад най-после разкри сексуалната си ориентация! Показа и гаджето си!

Емил Конрад е сред най-известните влогъри в България, а още от самата му поява в общественото пространство голяма част от неговите последователи си задаваха въпроса каква точно е сексуалната му ориентация.

Ето че дойде моментът той сам да я разкрие, решавайки да го направи чрез своя подкаст “В леглото с Емил Конрад”.

“Моята сексуална ориентация е хомосексуална, аз винаги съм бил гей, никога не съм се чудил дали харесвам жени, дали харесвам мъже. Винаги съм знаел, че харесвам мъже. Никога не съм имал проблем с това” - призна той в клипчето.

View post on Instagram
 

Влогърът дори разкри, че има приятел, а в Инстаграм качи и две техни снимки, без да разкрива самоличността на момчето.

“Най-хубавото нещо, което ми се е случвало е, че имам приятел. Аз се чувствам много щастлив в личния си живот. Не споделям голяма част от него онлайн.” - допълни той.

Емил разкри още, че през 2012-а година, когато за първи път е започнал да прави видеа, за него е било почти немислимо да признае сексуалната си ориентация. “Може би е щяло да бъде много по-различно за мен, в работата ми, въпреки че не ми се иска да е така, но мога да разбера, че това е така” - каза той.

View post on Instagram
 


Конрад сподели още, че сексуалната му ориентация е била причината два пъти да откаже участие в риалити предаването ВИП Брадър. Тогава той се притеснявал, че тя ще излезе наяве. “Тогава 2015-а - 2016-а година това ме притесняваше, а другата причина беше, че не бях казвал за това, че съм осиновен” - допълни той.

View post on Instagram
 


Емил получи множество одобрителни коментари под видеото от своите последователи, повечето от които изключително много се зарадваха на факта, че той е откровен с тях.

“Толкова се радвам, че си откровен с нас Бъди себе си и не се променяй! Най-важното е да си щастлив!”, “Ааааа...ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ!Полагаш толкова усилия в работата си,толкова си искрен с публиката си,заслужаваш да си щастлив!Браво,браво,браво!Гордея се с теб! Пожелавам ти само най-хубаво и дано всичко,което искаш да ти се случи .Бъди жив и здрав,обичан,успешен и много,много щастлив!” и “В Държава пълна с тесногръдие да изразиш свободно мнение, какъв си и какво харесваш при положение, че си известен е просто възхитително! “ - бяха само част от тях.